fbpx
TECTUM STEEL

Acoperișuri de încredere

De când am intrat pe piața RM scopul nostru a fost să oferim alternative noi și inovatoare pentru industria de acoperișuri , ceva la care lucrăm în fiecare zi. Pentru a importa un produs cu un preț mai mare, față de produsele existente pe piață, ai nevoie de curaj.

Dar cum misiunea noastră este sa oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață, astfel încât să beneficieze de un acoperiș calitativ fără compromisuri, care să aibă o durată de viață mai îndelungată, să le ofere siguranță și un confort sporit, nu am ezitat!

Am ales sa lucram cu producători de încredere si sa va punem la dispoziție doar produse de cea mai înaltă calitate.

Dacă doriți să aflați mai multe despre noi și produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

image

Masuratoare acoperis

Agenții noștri de pe teren se deplasează la construcția dumneavoastră si efectuează gratuit masuratoarea învelitorii. Indiferent ca este vorba despre o construcție nouă sau despre revonavarea unui acoperiș existent, măsuratoarea acoperișului realizată de un expert constituie baza un deviz corect.

Realizarea devizului

Fie ca vorbim de o măsuratoare realizată de experții nostri, de un proiect de arhitectură sau de o schiță a acoperișului furnizată de dumneavoastră, departamentul tehnic va realiza un deviz corect, oprimizat și personalizat pentru acoperișul dumneavoastră, astfel încât sa beneficiați de un randament maxim si de costuri minime.
Toate devizele noastre vor fi detaliate pentru ca dumneavoastră sa puteți vedea ce materiale vi s-au ofertat, în ce cantități, care este costul montajului și al materialelor auxiliare, și vi se vor recomanda produse care vor aduce plus valoare învelitorii dumneavoastră.

Consiliere profesionistă

Misiunea noastră este să vă ajutăm sa achiziționați în mod profesionist un sistem de învelitoare. Consilierii noștrii de vânzări vor analiza toate opțiunile pe care le aveți pentru acoperișul dumneavoastră, în funcție de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei.
Vă vor prezenta care sunt factorii care grăbesc deteriorarea unei învelitori și vă vor prezenta metodele prin care acestea pot fi evitate.
Vă vor recomanda doar produsele care se pretează tipului dumneavoastră de proiect și nu vor face nici un compromis de calitate, doar ca să vă vândă anumite produse pe care dumneavoastră le solicitați, fară să știți că acestea nu se potrivesc pentru acoperișul dumneavoastră.

Montajul sistemului de învelitoare

Montajul sistemelor de învelitoare îl realizăm doar cu montatorii proprii. Pe lângă experiența acumulată de aceștia în anii de lucru, se participa periodic la cursuri de perfecționare, realizăm concursuri interne între montatori pentru a le stimula dorința de perfecționare.
Astfel clienții noștri beneficiază de un montaj de calitate și se bucură de siguranța si confortul învelitorii achiziționate de la noi.

Transport Gratuit

Fiecare sistem de tablă tip țiglă achiziționat de la noi beneficiază de transport complet gratuit, în maxim 72 de ore de la achitarea avansului, dacă dumneavoastră solicitați livrare imediată.

Garanție

Garantăm contractual corectitudinea devizului realizat, dacă am efectuat noi măsuratoarea sau dacă dumneavoastră ne-ați furnizat corect cotele, iar dacă sunt necesare suplimentări de materiale datorate calculului eronat, acestea vor fi suportate material de noi.

Aveți nevoie de o consultație?