Piața modernă a materialelor de construcție este mereu în schimbare. Învelitorile de ultimă generație sunt concepute pentru a îmbunătăți și a prelungi viața acoperișului. Atunci când ai de făcut o alegere, vrei să optezi pentru o învelitoare de calitate. Noi te ajutăm să iei decizia corectă și răspundem mai jos la cele mai frecvente întrebări!

Ce este țigla metalică Panorama? 

Tigla modulară Panorama este o învelitoare modernă pentru acoperișuri ce are toate calitățile unui acoperiș de top:

 • forma plăcilor asemănătoare cu țigla ceramică;
 • caracteristici tehnice deosebite;
 • rezistență ridicată la coroziune;
 • durabilitate;
 • garanție de la producător;
 • ușurință în montare și aspect estetic elegant.
  Așadar, este un material care depășește semnificativ materialele din generația anterioară, datorită caracteristicilor de performanță.

Care sunt caracteristicile tehnice?

 • 0,5 (grosimea metalului)
 • 275 g zinc/m2
 • 35 microni stratul de vopsea

Tigla modulară Panorama este realizată pe baza unei foi de oțel de înaltă calitate, de 0,5 mm grosime, acoperit cu un strat de zinc. Datorită acestui strat anticoroziv aplicat, materialul nu este supus coroziunii, este rezistent la schimbările de temperatură, umeditate și radiațiile UV. Plăcile metalice panorama nu se rup, nu se crapă și sunt rezistente la zgârieturi.

Cine este producătorul?

Materia primă este de origine germană – ArcelorMittal.

Întreprinderea are un laborator care efectuează controlul calității produselor în mai multe etape.

Ce perioadă de garanție are?

Țigla metalică Panorama are garanția producătorului pentru păstrarea proprietăților de bază ale plăcilor – 50 de ani.  30 ani garanție anticorozie și 15 ani garanție la culoare. Din punct de vedere al rezistenței, țigla metalică panorama este net superioară plăcilor metalice tradiționale.

În cât timp se montează?

Țigla metalică Panorama se deosebește prin ușurința sa de instalare. Chiar și o singură persoană o poate face! Acoperișurile metalice modulare nu numai că sunt mai ușor de instalat, dar necesită și o construcție din lemn mai ușoară decât acoperișurile tradiționale.

Care este greutatea plăcilor?

Sistemul de acoperiș panorama este o soluție modulară (1 modul = 10 plăci de țiglă ceramică). Astfel, instalarea foilor întregi grăbește semnificativ lucrările de acoperiș. Modulele cântăresc în medie 3,5-4 kg, în funcție de lățimea și grosimea panoului de oțel și de acoperirea polimerică. Dimensiunile permit transportarea acoperișului în cel mai scurt timp (1 oră) cu transport ce are acces pe drumuri înguste și cotituri, unde transportul foilor lungi ar crea dificultăți.

Ce preț are?

Mulți proprietari instalează tot mai des plăcile metalice modulare, refuzând să folosească materiale mai ieftine. Principalul avantaj al acestei acoperiri avansate tehnologic este prețul rezonabil, calitatea, cât și aspectul estetic deosebit.

1 bucată de țiglă metalică modulară = 10 module de țiglă ceramică = 165 lei 

Unde putem instala țigla metalică Panorama? 

O caracteristică distinctivă a acestui material este versatilitatea întrebăuințării. Poate fi montată pe clădirile rezidențiale; instalațiile de producție; alte construcții auxiliare ale casei etc. Țigla metalică modular Panorama poate fi utilizată atât pentru instalarea unui acoperiș nou, cât și pentru renovarea unor porțiuni mai vechi.

Ce culori sunt disponibile?

Oferim o gamă largă de plăci modulare Panorama în culori diferite: negru, verde, gri, roșu, maro. Varietatea de culori ale plăcilor metalice face posibilă alegerea perfectă care se potrivește cu fațada. Datorită modernității profilului, rezistenței acoperirii, țigla panorama garantează sistemului de acoperiș un aspect frumos și o durată de viață lungă.

Țigla metalică Panorama este frumoasă?

Tigla metalică Panorama are o formă unică cu aspect de țiglă ceramică, care facilitează instalarea, iar proporțiile clasice îi conferă stil și eleganță. Așadar, învelitoarea panorama oferă casei un aspect clasic deosebit. Iar culorile versatile sunt mereu în stock.

Pentru o ofertă specială sau alte detalii despre produs sună la numărul 078 980 999  sau vino la sediul companiei de pe str. șos. Muncesti 160 și alege acoperișul cu care nu vei da greș!